VOLGENDE ORGANISATIE DE 8 AUGUSTUS TE BOLLAND / HERVE ( Infos  )

 

INDIEN U VAN MOTO VERANDERDE, VERGEET NIET DIT ONS MEE TE DELEN DOOR GEBRUIK TE MAKEN VAN HET ONLINE FORMULIER "WIJZIGINGEN".


BERICHT VAN 20-07-21: GOED NIEUWS, DE LICENTIE VOOR BOLLAND / HERVE IS VERLEEND !
Op initiatief van Jean Spits, een van onze trouwste leden, hebben we een vergunning aangevraagd voor een bijeenkomst, in zijn gemeente, in Bolland / Herve. We hebben zojuist groen licht gekregen om deze te organiseren. Dat is geweldig. Nu kunnen we deze op 8 augustus inplannen, 2 weken voor Haversin. Het betreft een gloednieuwe site, met heel mooi reliëf. We willen hierop een circuit aanleggen dat een lust gaat zijn om te berijden. Meer info op de pagina "Volgende organisatie".BERICHT VAN 20-07-21:SEPTON, ZONDAG 18 AUGUSTUS 19:00 UUR, DE FOTO'S SPREKEN VOOR ZICH (klik op de foto om te vergroten)


1
2


BERICHT VAN 16-07-21: MISSIE VOLTOOID ! HET CIRCUIT IS KLAAR !

We hebben geprofiteerd van de voorspelde weersomstandigheden en het circuit is klaargelegd zonder enig probleem. Op het moment van schrijven is het parcours redelijk begaanbaar ondanks de laatste regen van deze ochtend. Aangezien we tegen zondag droog weer, opklaringen en temperaturen rond de 25 ° verwachten, zouden de rijomstandigheden perfect moeten zijn. Wat betreft het parkeren, het gaat ook heel vlot (we hebben de volledige parking getest met een personenauto). Alles ziet er goed uit om deze eerste meeting van het seizoen tot een groot succes te maken. We kijken ernaar uit u daar te verwelkomen.

Praktische informatie: de meeste wegen zijn open, op voorwaarde dat u de getroffen steden en dorpen vermijdt. Als u uit de regio Luik komt, neemt u de N63 en neemt u de afslag Méan om de N983 en tenslotte Septon te volgen. Komt u uit Vlaanderen, Brussel, Namen, Charleroi, Bergen, ... neem dan de E411, dan de N4 (richting Marche en Famenne) en de N938 richting Barvaux en Condroz, Maffe, en dan Septon.

Het dragen van een mondkapje blijft verplicht bij de inschrijving, net als het respecteren van de social distance maatregelen.

Om alles over deze organisatie te weten, klik hier


BERICHT VAN 15/07/21:  WE DOEN VERDER !
Iedereen kon de bijzonder spectaculaire beelden van de overstromingen in Wallonië zien. Vooral steden en dorpen worden getroffen door tragedies die gepaard gaan met deze uitzonderlijke meteorologische verschijnselen. Wat ons project, op zondag in Septon, betreft werden we gespaard.
Dit omdat de weilanden op een hoog plateau liggen, goed blootgesteld aan de wind en de zon. Bovendien is de grond goed doorlatend. Donderdagochtend bleek uit een terreinbezoek met de auto dat de parkeerplaats ondanks de huidige omstandigheden goed begaanbaar is. De intensiteit van de regen neemt geleidelijk af en vanaf vrijdag 12.00 uur tot begin volgende week wordt het weer droog. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we in de beste omstandigheden gaan kunnen rijden. We gaan morgen verder met de montage van het circuit en zullen dan de balans opmaken. We houden jullie op de hoogte.
BERICHT VAN 14-07-2021: SEPTON IS ER KLAAR VOOR.
Op dit moment staan alle lichten op groen. Het maaien van de weide kon ondanks degrillige weersomstandigheden toch gedaan worden. We hebben de machtiging van de gemeente en ons team staat klaar om jullie aanstaande zondag te verwelkomen. Deverschillende weerwebsites die we hebben geraadpleegd, kondigen nog tot en met donderdag zware regenval aan, een rust vanaf vrijdag en een droge en mooiezaterdag en zondag. Kortom, iets om blij mee te zijn, want de rijomstandigheden zullen op dit relatief snelle circuit top zijn en iedereen geweldige sensatiesbieden, ongeacht hun niveau.
Definitieve bevestiging zaterdag voor 12.00 uur.

Praktisch gezien blijft het dragen van een mondmasker verplicht bij inschrijvingen en het respecteren van de social distance maatregelen.
Klik hier om alles te weten over deze organisatieBERICHT VAN 24/06/2021: EINDELIJK GOED NIEUWS
We zijn verheugd om de eerste organisatie voor dit jaar aan te kondigen. We hadden u graag een volledige kalender willen presenteren maar op dit moment is dat onmogelijk. Er zijn te veel onzekerheden verbonden met de covid-crisis. We hebben nog drie vergunningsaanvragen ingevoerd waarvan de deadlines voor het verkrijgen ervan ook onzeker zijn. Allereerst ontmoeten we u op 18 juli in Septon op deze prachtige omloop. De volgende geplande organisatie is op 22 augustus in Haversin ( zie kalender ). Maar ook hier wachten we op het OK van de stad Ciney.
Kleine herinneringen:
- heb je in 2020 niet bij ons gereden, vergeet dan niet een aansluitingsverzoek te sturen (dit zowel voor nieuwe en bestaande leden)
- als u van motorfiets heeft gewisseld, of er zijn andere gegevens veranderd, laat het ons dan weten via het daarvoor bestemde formulier.

- leder die hebben deelgenomen aan minstens 3 organisaties (van de 4) in 2020 krijgen de status van "frequent driver" voor het seizoen 2021. Gebruik het daarvoor bestemde formulier.
- alle klasse 4 kandidaten kunnen zich vooraf inschrijven via het voorziene formulier.


MEDEDELING VAN 20/04/21: WIJ WACHTEN
Net als al onze medeburgers wachten we op een versoepeling van de gezondheidsregels waardoor we onze activiteiten kunnen hervatten. Daarom kunnen we tot onze grote spijt, op dit moment niets plannen ...