BONSIN UITGESTELT NAAR 16 AUGUSTUS ONDER VOORBEHOUD

PRO

Als u uw moto of andere gegevens  heeft gewijzigd, vergeet ons dan niet ons op de hoogte te stellen via het online formulier "Wijzigen".


BERICHT VAN 31/07/2020:BONSIN UITGESTELT NAAR 16 AUGUSTUS ONDER VOORBEHOUD

We dachten dat het moeilijkste was verkregen. Namelijk de aanvaarding door Madame Lecomte, burgemeester van Somme-Leuze, van ons verzoek voor de organisatie in Bonsin. We zijn haar dankbaar. We moesten vooraf het officiŽle "Covid event risk" -formulier invullen en een groene score behalen, rekening houdend met de laatste overheidsrichtlijnen op dit gebied. Dat was helaas niet genoeg. We hebben nog met twee grote onzekerheden te maken. Zoals iedereen kan zien, betekent de huidige weersituatie dat de landbouwwereld op volle snelheid is, bijna 24 uur per dag in de oogst.
Het veld waarop de parkeerplaats gepland staat, is nog niet geoogst. Het is ook niet mogelijk dit te oogsten voor zondag. Evenzo hebben we geen garantie dat water sproeien, wat essentieel is, kan gebeuren. Deze 2 voorwaarden zijn absoluut onmisbaar voor de realisatie van ons project en we kunnen niet wachten tot het allerlaatste moment (zondagochtend) om onze organisatie te bevestigen of op te schorten. Voorlopig doen we er alles aan om het uit te stellen tot 16 augustus. Dit betekent dat de hele covid-procedure opnieuw moet worden gestart, rekening houdend met eventuele nieuwe bepalingen. Je merkt dus dat op dit moment niets zeker is en er nog heel wat vraagtekens zijn. We blijven hierover met u communiceren.
We zullen ook het organisatieteam moeten herbekijken. Ter informatie, om de wachttijd bij de post techniek te beperken, zijn wij op zoek naar extra technici voor de montage van de geluiddempers en de 30 pk configuratie. Interesse? Neem contact op met het secretariaat via e-mail voor meer informatie en voorwaarden.
Reserveringen voor dempers en voorinschrijvingen voor 2 augustus worden gereset naar nul en moeten daarom opnieuw worden ingevraagd voor 16 augustus. Met betrekking tot voorinschrijvingen, let erop dat er in 2019 minimaal 3 deelnames nodig zijn om de status van frequente bestuurder te krijgen. Onze vriend Eric, die ermee instemde om deze aanvragen te behandelen na zijn werkuren, krijgt +/- 20% van de verzoeken van mensen die er geen recht op hebben of zelfs vorig jaar niet hebben gereden
Op dit moment zijn wij de enigen die motoractiviteiten in WalloniŽ organiseren (met uitzondering van permanente circuits).
We worden bestookt met vaak fantasievolle of oneerlijke verzoeken betreft de vorige deelnames aan wedstrijden, of het hebben of gehad hebben van een licentie. Dit kost ons veel tijd. Laten we de peters dan ook vragen om het niveau van kandidaatpiloten te vergelijken met hun eigen niveau. Dit is om te bepalen in welke klasse de nieuwkomer moet worden geregistreerd. We verwachten antwoorden van het type "sneller" - "gelijk" - "langzamer". Te vaak krijgen we een als antwoord "amateuristisch". Daar kunnen we geen niveau aan koppelen !!! Als u ten slotte een aansluitingsverzoek heeft ingediend, controleer dan of uw peter aan zijn kant het nodige heeft gedaan. We reageren pas als de peterschapsaanvraag ons bereikt. Als u na deze verificatie geen reactie heeft ontvangen, kijk dan of onze reactie niet in uw spambox staat. Controleer ten slotte het e-mailadres dat u ons heeft gegeven. Het komt vaak voor dat we geen antwoord kunnen geven omdat het e-mailadres niet bestaat en dat ons antwoord dus niet kan worden afgeleverd..


BERICHT VAN 16/07/2020  SEPTON GOEDE VOORUITZICHTEN

Raadpleeg het duidelijke en nauwkeurige document van de ADEPS Federatie WalloniŽ - Brussel voor het te volgen protocol om goed geÔnformeerd te zijn  (te downloaden op de website van ADEPS).
De maatregelen zijn flexibeler geworden, wat niet wil zeggen dat er niets moet gebeuren. Voor deelnemers wordt het dragen van een masker aanbevolen. Flessen met desinfecterende gel zijn beschikbaar aan de registratie en technische service. We bieden ook wegwerppennen voor het ondertekenen van inschrijfformulieren voor diegenen die zelf geen pen meehebben.

Voor Septon verwachten we een groot aantal deelnemers. Houd ook rekening met de volgende informatie als u van plan bent deel te nemen:
1 / Met betrekking tot de klassen 1,2 en 3 accepteren we geen solo-registraties, alleen bemanningen van 2 of 3 piloten (alleen gereserveerd voor klasse 3). Als er op het sluitingstijdstip voor inschrijvingen rugnummers beschikbaar zijn, bestaat de mogelijkheid om een enkele duo crews in 2 solos te verdelen. Als je je zorgen maakt, raden we je aan om je vooraf met andere piloten te organiseren.
2 / Lidmaatschapsaanvragen moeten uiterlijk vrijdagavond  17 juli om 10.00 uur worden ingediend en u moet de bevestigingsmail waarin staat dat het verzoek geaccepteerd is meenemen (gedrukt blad of e-mail op uw smartphone). Ook geldig voor de klasse 4.
3 / Er worden op zondagmorgen geen aansluitingsverzoeken ter plaatse verwerkt. Met andere woorden, u hoeft niet te komen opdagen als u de procedure niet heeft gevolgd en de bevestiging niet heeft gekregen dat alles in orde is.
4 / Wie het eerst komt, het eerst maalt. Omdat het aantal registranten beperkt is door het aantal rugnummers, raden we af om op het laatste moment aan te komen.

Enkele basisherinneringen:
Aangezien de motorcrossfederaties hun activiteiten nog niet hebben hervat, verwachten we een toestroom van gelicentieerde en niet-gelicentieerde rijders die deelnemen aan dit soort evenementen.
We begrijpen heel goed hun verlangen om te rijden, maar we leggen de nadruk op het feit dat de Victory Club toegewijd is aan de vrijetijds-, niet-competitieve beoefenaars en dat we bijgevolg de piloten van motorcross en enduristen van de hogere categorieÍn niet kunnen accepteren.
Bij een aansluitingsverzoek is het nutteloos en zinloos om uw huidige of vroegere achtergrond te verbergen, omdat elk affiliatieverzoek op internet wordt geverifieerd.
Bijvoorbeeld: Typ gewoon de voor- en achternaam van piloot gevolgd door het woord motorcross en enduro.
Aan de andere kant hebben we ook rondetijden voor elk rugnummer, wat perfect het niveau van elk weergeeft in vergelijking met alle piloten.


 Ten slotte loopt een bij de club aangesloten lid die een competitierijder sponsort het risico uitgesloten te worden van de club.


Om meer te weten over deze organisatie, raadpleeg onze pagina "Volgende organisatie" op onze site www.clubvictory.be


   BERICHT VAN  7 JULI 2020 : ONZE ACTIVITEITEN HERVATTEN, ONZE KALENDER IS ONLINE.
    We zijn verheugd de organisatie van onze eerste bijeenkomst op 19 juli in SEPTON aan te kondigen.
   Om onze herziene kalender te raadplegen  Klik hier