NETTINNE IS BEVESTIGD INFOS

 

INDIEN U VAN MOTO VERANDERDE, VERGEET NIET DIT ONS MEE TE DELEN DOOR GEBRUIK TE MAKEN VAN HET ONLINE FORMULIER "WIJZIGINGEN". 
 
BERICHT 08/10/21: NETTINNE IS BEVESTIGD

Vandaag hebben we het circuit klaargelegd en alles verliep soepel. Missie geslaagd dus. Alles is aanwezig om jullie deze zonnige zondag te verwelkomen. De rijomstandigheden zullen op en top zijn en we zijn verheugd om dit zeer speciale seizoen met een hoogtepunt af te sluiten. Voor een overzicht van de ligging van de parking, inschrijving, techniek en hoe je het circuit betreedt met je motor verwijzen we naar de kaart hierboven.


  BERICHT 07/10/21: NETTINNE DE LAATSTE MEETING VAN HET SEIZOEN: HET ZIET ER ZEER GOED UIT

Aanstaande vrijdag heeft ons montageteam een afspraak op het terrein, in devroege morgen, voor de installatie van het circuit. De weersvoorspelling is zeer gunstig. Inderdaad, de 4 sites die we gewoonlijk raadplegen, adverterenzonnige vr, za en zo. Dit stelt ons gerust en we verheugen ons over de rijomstandigheden op dit circuit dat geweldige rijsensaties biedt (klik op deafbeelding om te vergroten). Een relatief snel circuit, het heeft de bijnaam de "Mugello van de Victory Club" gekregen. We rijden het tegen de klokin.
Alles is aanwezig om deze laatste bijeenkomst van 2021 tot een succes te maken.
We hopen u daar in grote getale te zien.


BERICHT VAN 01/10/21: NETTINNE 10 OKTOBER - LAATSTE VAN HET SEIZOEN
Het circuit van Nettinne, het laatste van ons seizoen 2021 is niet zospectaculair als dat van Haversin. In een geheel andere stijl biedt het veel rijplezier. Dit wordt verwezenlijkt, zoals te zien is op de luchtfoto (klik om te vergroten), door eenreeks met elkaar verweven bochten die veel plezier gaven aan de deelnemers tijdens de 1e editie in oktober 2019. Het relatief snelle circuit heeft de bijnaam "Mugello van Victory Club" gekregen. Kortom, als het weer meezit, moeten we ons seizoen in stijl kunnen afsluiten.

Mededeling: we rijden op dit circuit in tegenwijzerzin (anti-clockwise).BERICHT VAN 30/09/21 HAVERSIN, HET IS ONS GELUKT !!!!!
Haversin, een geslaagde bijeenkomst.
Haversin, met zijn uitgesproken reliëfs aan de ene kant en zijn rug aan rug bochten aan de andere kant, is een van onze mooiste circuits. Dit zal zeker in de smaak zijn gevallen bij degenen die er reden. De vintage 2021 was geen uitzondering op de regel en aan het eind van de dag, aan de toog, waren er veel opmerkingen in deze richting. Iedereen had duidelijk een fijne dag gehad en de opgewekte blik van de aanwezigen was mooi om te zien.
Gedurende deze tijd heeft de organisatie niet stilgezeten aangezien het tijd was om te beginnen met de ontmanteling van het circuit. Wederom konden we rekenen op de families Campion en Bartholomé om ons te helpen het circuit te demonteren. Missie volbracht in een uur, uithalen en ophalen van piketten gepland voor maandagochtend. Deze tweede fase van de demontage verliep vlekkeloos, zodat rond het middaguur de klus geklaard was.
Volgende en laatste meeting van 2021 te Nettinne op 10 oktober

BERICHT VAN 25/09/21: HAVERSIN IS BEVESTIGD
Het opzetten van het circuit verliep vlot. Geen weersdreiging in zicht. Alles ziet er goed uit. We zijn er klaar voor om jullie morgen te verwelkomen voor onze voorlaatste meeting van het seizoen. Inderdaad, Hamoir gaat aan de kant en het zal Nettinne zijn die het jaar 2021 zal afsluiten.
De datum is vastgesteld op 10 oktober.
BERICHT VAN 23/09/21: HAVERSIN OP 26 SEPTEMBER ZIET ER ZEER GOED UIT
Morgen, vrijdag, komt ons montageteam om 8:00 uur ter plaatse. Thierry Godefroid heeft de kleine en grote voorbereidingen gedaan. Alles is gemaaid, het heeft tien dagen niet geregend en de grond is "perfect". Wat het weer betreft, lachen de nieuwste bulletins ons toe. Na de aankondiging van onweer zijn de meeste sites het nu eens over droge omstandigheden of heelweinig regen (voorbeeld 1 - voorbeeld 2). Hoe dan ook, zelfs indien het meer zou regenen dan verwacht, blijven de rijomstandigheden goed. Er was immerslange tijd geen neerslag. Met andere woorden, we rijden sowieso in goede omstandigheden. Van uur tot uur zien we verbetering in de voorspellingen. Dit is genoeg om ons gerust te stellen en ons over te verheugen.


BERICHT VAN 21-09-21: FOCUS OP HAVERSIN 26 SEPTEMBER
Korte flashback, verhaal van een totale weerflop .... Velen van jullie waren teleurgesteld over de afgelasting van deze bijeenkomst. Vooral gezien de weersomstandigheden waarvan we hadden kunnen profiteren. Dit is iets om over te klagen, en wij zijn de eersten. Even wat uitleg: vanwege de beschikbaarheid van het montageteam hadden we geen andere keuze dan het circuit op donderdag klaar te leggen. Het besluit om door te gaan zou daarom woensdagavond worden genomen. Zoals uitgelegd in ons persbericht van afgelopen donderdag maakten de verschillende weersites, naast de 20 liter die in 24 uur op de regio's viel, op zaterdag en zondag tussen de 5 en 10 liter neerslag bekend. Op basis van deze pessimistische prognoses hebben we daarom besloten de bijeenkomst uit te stellen. Vanaf donderdag avond werden al betere omstandigheden aangekondigd wat resulteerde in een prachtige dag op zondag, maar het was onmogelijk voor ons om nog in te richten. Indien we de mogelijheid hadden gehad om het circuit op vrijdag klaar te leggen dan konden we natuurlijk op zondag rijden.
Een annulering/uitstel is een flinke klus. Er moet contact genomen met alle belanghebbenden om ze te verwittigen en hun beschikbaarheid voor de nieuwe datum te controleren. Het is ook noodzakelijk om contact op te nemen met de administraties om hun akkoord voor deze datum wijziging te verkrijgen. Het duurt allemaal lang.

De toekomst nu: we hebben het OK van de heer Deville, burgemeester van Ciney, voor deze nieuwe datum. Dank aan hem voor zijn begrip en de flexibiliteit die hij toont. De verschillende teams van de club worden opnieuw samengesteld. Dank aan onze vele medewerkers voor hun toewijding aan de club. Zonder hen geen organisaties. Laten we dat nooit vergeten. We hebben het klaarleggen van de omloop voor aanstaande vrijdag gepland. De weersomstandigheden zijn goedaangezien en de komende dagen geen regen wordt voorspeld. We hebben deze week geen scenario van 20 liter neerslag op 24 uur. Zelfs indien het op zondag zou regenen, dan blijven de rijomstandigheden, toegang tot de parking en andere goed.
Volgendepersbericht op zaterdagochtend.

BELANGRIJK: frequent drivers en klasse 4. Als u een pre-registratieverzoek voor Haversin 19/09/21 heeft gestuurd, stuur ons dan een nieuwe voor 26/09/21. Het wordt geen rekening gehouden met aanvragen voor Haversin 19/09/21. Bedankt voor uw begrip.


BERICHT VAN  16/09/21: HAVERSIN UITGESTELT NAAR 26 SEPTEMBER
Driedagen geleden waren we heel blij met de goede omstandigheden waarin onze volgende ontmoeting ging plaats vinden, vooral wat betreft het weer. In een paar uur tijd zijn de dingen veranderd. Nu wordt aangekondigd dat er een regenachtig weekend op komst is. De afgelopen 24 uur is er reeds 20 liter regen op de regio's gevallen. Voor het Haversin-bekken is dat veel. We willen de ervaring van Bonsin, waar we gokten op beter weer, niet herhalen. In perfect overleg met Thierry Godefroid, de eigenaar van het terrein, hebben we de verstandige beslissing genomen om deze organisatie een week uit te stellen, d.w.z. tot 26 september. Steeds in de hoop om eindelijk te kunnen profiteren van goede weersomstandigheden. We wachten nu op het akkoord van de heer Deville, burgemeester van de stad Ciney, voor deze nieuwe datumwijziging.


BERICHT VAN  13/09/21: VOLGENDE ORGANISATIE OP 19 SEPTEMBER TE HAVERSIN
We beleven een heel bijzonder seizoen. Ons schema wordt opgesteld volgens de mogelijkheden. De weide van Haversin is nu begaanbaar. Thierry Godefroid, de eigenaar, bevestigde dit en treft voorbereidingen voor 19 september. De stad Ciney in de persoon van haar burgemeester, de heer Deville, heeft deze nieuwe datum aanvaard. De weersvoorspelling is gunstig aangezien er een droog weekend wordt voorspeld. Kortom alle lichten staan op groen om deze organisatie onder goede omstandigheden te laten doorgaan. We kruisen de vingers.


BERICHT VAN  01/09/21: VOLGENDE ORGANISATIE OP 19 SEPTEMBER - PLAATS NOG TE BEPALEN
Op dit moment kunnen we alleen de datum bekendmaken waarop we onze volgende organisatie hebben gepland. Gezien de met water doordrenkte weiden en niet-geoogste velden is er te veel onzekerheid over waar we zullen eindigen. Het enige wat we je kunnen adviseren is om deze datum in je agenda vrij te houden indien je die dag mee wilt doen.


BERICHT VAN 28-08-21: BONSIN IS BEVESTIGD OP 29 AUGUSTUS
Deze vrijdag gingen we het circuit op zonder het minste probleem en met slechts3 druppels regen. Aangezien er voor morgen hetzelfde soort weer wordt voorspeld, gaan we ervoor! De rijomstandigheden blijken uitstekend te zijn.Goed nieuws, we kunnen voor het veld parkeren, wat betekent dat je tussen 2 relais op de motor terug naar je auto kunt.
Wees voorzichtig, u zult echter de weg moeten oversteken. De grootste voorzichtigheid is geboden. Bovendien, als uw motorfiets niet is geregistreerden verzekerd, moet deze worden geduwd om de weg over te steken. Een andere aanbeveling is dat u bij aankomst met uw voertuig, aangezien de weg smal is, deparkeerplaats alleen kunt betreden als u uit de richting Bonsin komt. Als je van de andere kant komt, moet je terug naar Bonsin.
Bekijk de foto.
BERICHT VAN 25-08-21: HAMOIR GEANNULEERD OP 29 AUGUSTUS EN UITGESTELD - VOLGENDE BIJEENKOMST IN BONSIN OP 29 AUGUSTUS
Door de grillen van het weer wordt voor de 29e van deze maand niet geoogst op het land waarvan een deel van het circuit te Hamoir bestaat. Het zal voor ons dus niet mogelijk zijn om er komende zondag te rijden. Gelukkig konden we rekenen op de goodwill van Christian Piraprez, eigenaar van de Bonsinweide en van de burgemeester van Somme-Leuze, mevrouw Valérie Lecomte, om Bonsin op deze datum te herprogrammeren. We zijn ze erg dankbaar. Tot ziens op 29 augustus. Wat Hamoir betreft, overwegen we uitstel voor september.

BELANGRIJK: frequent drivers en klasse 4. Als u een pre-registratieverzoek voor Hamoir heeft gestuurd, stuur ons dan een nieuwe voor Bonsin. Om onduidelijkheid te voorkomen, niet wetende of een persoon die in Hamoir wil rijden ook in Bonsin wil rijden, wordt er geen rekening gehouden met aanvragen voor Hamoir. Bedankt voor uw begripBERICHT VAN 19/08/21: BONSIN GEANNULEERD OP 22 AUGUSTUS EN UITGESTELD - VOLGENDEBIJEENKOMST IN HAMOIR OP 29 AUGUSTUS
De weerberichten van gisteravond waren zeker niet geweldig, maar voldoende vooronze activiteiten. We probeerden donderdag het circuit van Bonsin op te zetten. Helaas kondigde de weersvoorspelling vanmorgen een sterke verslechtering van desituatie aan voor de nacht van zaterdag op zondag. Een verwachte regenval gedurende de nacht en de dag variërend tussen 10 en 15 lt / m², afhankelijk vande geraadpleegde sites. Het is niet verstandig om ermee door te gaan. We hebben met tegenzin de beslissing genomen om deze organisatie tot later in hetseizoen, eind september of zelfs oktober, uit te stellen. Hamoir, de oudste van onze organisaties, is ons volgende doel. We hopen op gunstige weersomstandigheden en kruisen de vingers.
NB: de voorinschrijvingen voor Bonsin zijn niet geldig voor Hamoir.


HAMOIRBERICHT VAN 12/08/21: BONSIN VERVANGT HAVERSIN OP 22 AUGUSTUS
Het uitgestrekte Haversin-bekken heeft moeite om zijn water kwijt te raken. Het blijft op gelijk niveau sinds de uitzonderlijke weersomstandigheden van de afgelopen weken. Vooralsnog is het circuit in het onderste gedeelte onbereikbaar en dat zal hoogstwaarschijnlijk niet meer verbeteren tegen de 22e. We spreken daarom die dag af in BONSIN (dank aan Christian Piraprez). Ook dankuwel voor het begrip van Madame Valérie Lecomte, burgemeester van Somme-Leuze, die deze last minute wijziging van datum aanvaardde. We bedanken haar natuurlijk en zijn haar erg dankbaar.

BELANGRIJK: frequent drivers en klasse 4. Als u een pre-registratieverzoek voor Haversinheeft gestuurd, stuur ons dan een nieuwe voor Bonsin. Om onduidelijkheid te voorkomen, niet wetende of een persoon die in Haversin wil rijden ook in Bonsinwil rijden, wordt er geen rekening gehouden met aanvragen voor Haversin. Bedankt voor uw begrip.BERICHT VAN 12/08/21: BOLLAND / HERVE WAS EEN GROOT SUCCES

Ondanks onvoorziene last-minute omstandigheden hebben we het hele circuit en deuitrusting van de organisatie op dezelfde dag kunnen ontmantelen zoals gepland in onze toezeggingen aan de lokale autoriteiten. Bedankt aan degenen die hebbengeholpen bij deze taak, die erg belangrijk is voor het merkimago van onze club. Dankzij hen is het werk klaar geraakt en zo zag het er afgelopen zondag rond 20.30 uur uit.
BERICHT VAN 07/08-21: BOLLAND / HERVE IS BEVESTIGD
Deze vrijdag is het circuit klaargelegd en ondanks de buien hebben we met de 4x4 van de organisatie het parcours over de hele lengte kunnen afleggen. Ook hebben we gemakkelijk de top van de vele heuvels kunnen bereiken. Alles ziet er goed uit aangezien er voor zondag betere weersomstandigheden worden voorzien.


BELANGRIJKE INFORMATIE, LEES DEZE ZEER AANDACHTIG!
- Zoalsaangegeven in onze vorige nieuwsbrief, is het niet mogelijk om ter plaatse in te schrijven zonder een formeel aansluitingsverzoek te hebben ingediend en eenpositieve reactie te hebben ontvangen van ons secretariaat. Dit geldt voor nieuwe kandidaten en voor onze leden die in 2020 niet bij ons hebben gereden. Metandere woorden, als dit niet in orde is hoeft u niet naar Bolland te komen.

- GPS:voer de rue de Noblehaye in Herve in (referentiepunt = bord Delhaize en Talmasse). De rue de Noblehaye waarlangs we toegang hebben tot het land is eenkleine rustige straat vol met huizen en met verschillende rechtse prioriteiten. De snelheid is begrensd op 70 km/u, wat gezien de rijomstandigheden erg snellijkt. Wij verzoeken u daarom dringend uw snelheid te beperken tot 40-50 km/u om de buurt te respecteren en voor de veiligheid van eventuele voetgangers.

- Het weerbericht kondigt mogelijke windstoten aan in de orde van grootte van55 km/u. Gezien het gevaar dat een wegvliegende tent kan vormen, raden wij u aan het gebruik ervan te vermijden of deze vast te zetten met sterke banden dieaan de velgen van 2 auto's zijn bevestigd. De algemeen meegeleverde stokken zijn absoluut niet voldoende, zeker niet in losse grond.
- Dedrankgelegenheid (drankjes en worstenbroodjes) zal worden gehouden door een lokale vereniging en de opbrengst hiervan zal worden geschonken aan deslachtoffers van de regio. Ze wordt geïnstalleerd op een plek van waaruit je bijna de hele route kunt zien. Om voor de hand liggende veiligheidsredenenzullen de meeste gebieden die grenzen aan het circuit voor publiek gesloten zijn.
Respecteer deze instructies en deel ze mee aan iedereen die samen met jou komt.

-Altijd veilig, het circuit heeft verschillende sprongen omhoog en omlaat. Gezien de niveauverschillen tussen de beginners en de meer ervaren, vragen welaatstgenoemden om extra voorzichtig te zijn. Toom dus je enthousiasme in en verlies nooit uit het oog dat mensen naar de Club komen om plezier te hebben enniet om te presteren.
Extra infos zie "Volgende organisatie"


BERICHT VAN 20-07-21: GOED NIEUWS, DE LICENTIE VOOR BOLLAND / HERVE IS VERLEEND !
Op initiatief van Jean Spits, een van onze trouwste leden, hebben we een vergunning aangevraagd voor een bijeenkomst, in zijn gemeente, in Bolland / Herve. We hebben zojuist groen licht gekregen om deze te organiseren. Dat is geweldig. Nu kunnen we deze op 8 augustus inplannen, 2 weken voor Haversin. Het betreft een gloednieuwe site, met heel mooi reliëf. We willen hierop een circuit aanleggen dat een lust gaat zijn om te berijden. Meer info op de pagina "Volgende organisatie".BERICHT VAN 20-07-21:SEPTON, ZONDAG 18 AUGUSTUS 19:00 UUR, DE FOTO'S SPREKEN VOOR ZICH (klik op de foto om te vergroten)


1
2


BERICHT VAN 16-07-21: MISSIE VOLTOOID ! HET CIRCUIT IS KLAAR !

We hebben geprofiteerd van de voorspelde weersomstandigheden en het circuit is klaargelegd zonder enig probleem. Op het moment van schrijven is het parcours redelijk begaanbaar ondanks de laatste regen van deze ochtend. Aangezien we tegen zondag droog weer, opklaringen en temperaturen rond de 25 ° verwachten, zouden de rijomstandigheden perfect moeten zijn. Wat betreft het parkeren, het gaat ook heel vlot (we hebben de volledige parking getest met een personenauto). Alles ziet er goed uit om deze eerste meeting van het seizoen tot een groot succes te maken. We kijken ernaar uit u daar te verwelkomen.

Praktische informatie: de meeste wegen zijn open, op voorwaarde dat u de getroffen steden en dorpen vermijdt. Als u uit de regio Luik komt, neemt u de N63 en neemt u de afslag Méan om de N983 en tenslotte Septon te volgen. Komt u uit Vlaanderen, Brussel, Namen, Charleroi, Bergen, ... neem dan de E411, dan de N4 (richting Marche en Famenne) en de N938 richting Barvaux en Condroz, Maffe, en dan Septon.

Het dragen van een mondkapje blijft verplicht bij de inschrijving, net als het respecteren van de social distance maatregelen.

Om alles over deze organisatie te weten, klik hier


BERICHT VAN 15/07/21:  WE DOEN VERDER !
Iedereen kon de bijzonder spectaculaire beelden van de overstromingen in Wallonië zien. Vooral steden en dorpen worden getroffen door tragedies die gepaard gaan met deze uitzonderlijke meteorologische verschijnselen. Wat ons project, op zondag in Septon, betreft werden we gespaard.
Dit omdat de weilanden op een hoog plateau liggen, goed blootgesteld aan de wind en de zon. Bovendien is de grond goed doorlatend. Donderdagochtend bleek uit een terreinbezoek met de auto dat de parkeerplaats ondanks de huidige omstandigheden goed begaanbaar is. De intensiteit van de regen neemt geleidelijk af en vanaf vrijdag 12.00 uur tot begin volgende week wordt het weer droog. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we in de beste omstandigheden gaan kunnen rijden. We gaan morgen verder met de montage van het circuit en zullen dan de balans opmaken. We houden jullie op de hoogte.
BERICHT VAN 14-07-2021: SEPTON IS ER KLAAR VOOR.
Op dit moment staan alle lichten op groen. Het maaien van de weide kon ondanks degrillige weersomstandigheden toch gedaan worden. We hebben de machtiging van de gemeente en ons team staat klaar om jullie aanstaande zondag te verwelkomen. Deverschillende weerwebsites die we hebben geraadpleegd, kondigen nog tot en met donderdag zware regenval aan, een rust vanaf vrijdag en een droge en mooiezaterdag en zondag. Kortom, iets om blij mee te zijn, want de rijomstandigheden zullen op dit relatief snelle circuit top zijn en iedereen geweldige sensatiesbieden, ongeacht hun niveau.
Definitieve bevestiging zaterdag voor 12.00 uur.

Praktisch gezien blijft het dragen van een mondmasker verplicht bij inschrijvingen en het respecteren van de social distance maatregelen.
Klik hier om alles te weten over deze organisatieBERICHT VAN 24/06/2021: EINDELIJK GOED NIEUWS
We zijn verheugd om de eerste organisatie voor dit jaar aan te kondigen. We hadden u graag een volledige kalender willen presenteren maar op dit moment is dat onmogelijk. Er zijn te veel onzekerheden verbonden met de covid-crisis. We hebben nog drie vergunningsaanvragen ingevoerd waarvan de deadlines voor het verkrijgen ervan ook onzeker zijn. Allereerst ontmoeten we u op 18 juli in Septon op deze prachtige omloop. De volgende geplande organisatie is op 22 augustus in Haversin ( zie kalender ). Maar ook hier wachten we op het OK van de stad Ciney.
Kleine herinneringen:
- heb je in 2020 niet bij ons gereden, vergeet dan niet een aansluitingsverzoek te sturen (dit zowel voor nieuwe en bestaande leden)
- als u van motorfiets heeft gewisseld, of er zijn andere gegevens veranderd, laat het ons dan weten via het daarvoor bestemde formulier.

- leder die hebben deelgenomen aan minstens 3 organisaties (van de 4) in 2020 krijgen de status van "frequent driver" voor het seizoen 2021. Gebruik het daarvoor bestemde formulier.
- alle klasse 4 kandidaten kunnen zich vooraf inschrijven via het voorziene formulier.


MEDEDELING VAN 20/04/21: WIJ WACHTEN
Net als al onze medeburgers wachten we op een versoepeling van de gezondheidsregels waardoor we onze activiteiten kunnen hervatten. Daarom kunnen we tot onze grote spijt, op dit moment niets plannen ...