VOLGENDE MEETING DE 19 MEI TE LANDENNE ( infos )

 

INDIEN U VAN MOTO VERANDERDE, VERGEET NIET DIT ONS MEE TE DELEN DOOR GEBRUIK TE MAKEN VAN HET ONLINE FORMULIER "WIJZIGINGEN".


ONTVANGT U ONZE NIEUWSBRIEVEN NIET?
U bent lid van onze club en u ontvangt onze nieuwsbrief niet?
Het eerste wat u in dit geval moet doen, is controleren of u ze niet in uw spambox vindt. Als dit het geval is, ontgrendel dan ons adres. Als ze er niet zijn, laat het ons weten door het e-mailadres door te geven waarop u ze wilt ontvangen. Controleer in elk geval uw spam-box van tijd tot tijd.MEDEDELING VAN 18/03/19: NEBLON IS UITGESTELD TOT DE 24 MAART

De weersverwachting die voor deze week werd aangekondigd, lijkt te worden bevestigd. Dus hebben we besloten om onze Néblon-organisatie komende zondag 24 maart in te plannen.
Belangrijke opmerking: 
om verwarring te voorkomen, er worden preregistratieverzoeken en reserveringen van dempers van voor 17 maart behandeld. Met andere woorden, we zullen geen aanvragen behandelen als ze vóór 17 maart zijn aangevraagd. Als u zich in deze situatie bevindt, stuur ons dan een nieuwe aanvraag.
De weersvoorspelling is verre van een exacte wetenschap (lol), we sturen je aan het eind van de week een definitieve bevestiging.
Voor meer informatie over deze organisatie, bezoek de pagina "Volgende organisatie"


MEDEDELING VAN 13/03/19: NEBLON IS UITGESTELD, HOOGSTWAARSCHIJNLIJK TOT 24 MAART ( te bevestigen )

Zoals jullie al weten, moeten we ons plooien naar de grillen van het weer. Onze organisatie aanstaande zondag in Néblon wordt uitgesteld, hoogstwaarschijnlijk tot 24 maart. Er is namelijk een gunstig weersvooruitzicht voor volgende week. We zullen echter nog enkele dagen wachten vooraleer we het uitstel tot deze datum bevestigen.Als u wilt deelnemen aan de organisatie van Néblon, raden we u aan 24 maart in uw agenda te reserveren.
We houden geen rekening met reserveringen voor preregistratie en geluidsdempers voor 17 maart. Als u een dergelijk verzoek hebt gedaan, herhaal het dan indien u op 24 maart bij ons wilt rijden en indien die datum is bevestigd.
Volgende newsletter in de volgende dagen.


MEDEDELING VAN 17/02/19: DE KALENDER 2019 IS ONLINE.
Met 7 wedstrijden op het programma, begint ons seizoen 2019 op 17 maart in Néblon. In het geval dat het weer grillig is, hebben we al 2 uitsteldata gepland te weten 24 en 31 maart.
Zoals elk jaar bereidt ons team zich actief voor om het beste van zichzelf te bieden. Met de vingers gekruist, hopen we dat het weer minder erg is dan vorig jaar.