BOLLAND IS UITGESTELD NAAR 16 OKTOBER

VOLGENDE ORGANISATIE TE HAVERSIN DE 21 AUGUSTUS

 

INDIEN U VAN MOTO VERANDERDE, VERGEET NIET DIT ONS MEE TE DELEN DOOR GEBRUIK TE MAKEN VAN HET ONLINE FORMULIER "WIJZIGINGEN".
BERICHT VAN 27-07-2022: BOLLAND IS GEANNULEERD VOOR 7 AUGUSTUS EN UITGESTELD NAAR 16 OKTOBER.
Met spijt moeten we het uitstel van onze Bolland-bijeenkomst naar 16 oktober aankondigen.Dit om verschillende redenen: De eigenaar van het terrein liet weten dat hij gras tekort heeft voor zijn vee en de huidige droogte daarbij niet helpt. Het is precies deze droogte die ons in ieder geval zou hebben belet om deze 7 augustus te organiseren. We kunnen op het terrein niet sproeien want er is geen nabijgelegen waterpunt toegankelijk. Hele goede redenen dus om een in onderling overleg een vastgelegd uitstel naar 16 oktober te overwegen. Dus geen spijt, het is slechts uitstel.

Als gevolg hiervan is onze volgende bijeenkomst gepland op 21 augustus in Haversin. We hopen dat tegen die datum de regen terugkomt.BERICHT VAN 16/07/22: SEPTON IS BEVESTIGD
Om alles over deze bijeenkomst te weten, nodigen wij u uit om de pagina "Volgende organisatie" te raadplegen. Klasse 4-kandidaten kunnen zien dat we hun rooster met een half uur hebben verschoven, van 9.30 uur tot 11.30 uur (in plaats van 9.00 uur tot 11.00 uur).Ten slotte, om goed op de hoogte te zijn van de modus operandi, aarzel niet om onze site en onder andere ons "Gedragskode" te bekijken.BERICHT VAN 06/07/22: VOOR SEPTON ZIET HET ER GOED UIT
Ons team bereidt zich voor op de volgende organisatie in Septon. Het ziet er goed uit. Geen problemen met het weer in zicht. De weide wordt gemaaid en uit voorzorg hebben we alvast een watersproeibeurt gepland. Om alles over deze bijeenkomst te weten, nodigen wij u uit om de pagina "Volgende organisatie" te raadplegen. Klasse 4-kandidaten kunnen zien dat we hun rooster met een half uur hebben verschoven, van 9.30 uur tot 11.30 uur (in plaats van 9.00 uur tot 11.00 uur).Ten slotte, om goed op de hoogte te zijn van de modus operandi, aarzel niet om onze site en onder andere ons "Gedragskode" te bekijken.


BERICHT VAN 26/05/22: HET VERVOLG VAN ONZE KALENDER IS ONLINE
I
ndien alles volgens plan verloopt, hebben we het genoegen om dit jaar nog zes bijeenkomsten te organiseren.


BERICHT VAN 22/03/22: NEBLON EEN GROOT SUCCES
Flashback en een zicht achter de schermen van de organisatie. Alles begon goed. Circuit getrokken op vrijdag, al onze teams klaar, de uitrusting al ter plaatse. De verschillende weersites voorspelden al sinds het begin van de week een mooi en zonnig weekend, maar dan ineens, op zaterdag, werd er in de nacht van zaterdag op zondag sneeuwval, soms hevig, aangekondigd. Iets om alles in twijfel te trekken, maar we bleven op koers. De twijfel sloeg echter toe op zondag vroeg in de ochtend toen we ter hoogte van Hoei, op weg naar Néblon, een wit decor ontdekten en de randen van de weg bezaaid met grote plassen water. Wat gingen we ontdekken in Hamoir? Zou er op het laatste moment moeten worden geannuleerd? Toegegeven, we hadden 3 tractoren gepland om de auto's te trekken op deze moeilijke parkeerplaats, aangezien deze op een helling staat. Maar deze oplossing is alleen geldig bij lichte regen, niet als de grond nat. Dan wordt er letterlijk door de wielen van de tractoren geploegd en aan het einde van de sessie is de weide niets meer dan een modderveld. Aangekomen in Hamoir is de weg een beetje nat, geen sneeuw, geen plassen. Even verder ontdekken we de weide waarvan de grond hard en net een beetje nat is. Pfff, het is doenbaar, einde van de spanning. De 3 trekkers arriveren om 7.30 uur. Het team is alles aan het klaarzetten, we zijn klaar om de troep te verwelkomen.
De dag was een groot succes. Het was droog, zoals aangekondigd, waardoor het mogelijk was om te profiteren van ideale rijomstandigheden. Ideaal voor een herneming na een pauze van 6 maanden. Geen problemen, en heel belangrijk, een grote glimlach op de gezichten aan het einde van de rit. Bedankt en felicitaties aan ons team dat op alle niveaus zeer efficiënt bleek te zijn: montage van het circuit, linten spannen en afwerking van het circuit op zondagochtend, secretariaat, technisch, medisch station, timing, foto's, marshals, tractorbestuurders. Ook het aopruimen ging vlot ( met onze brandweervrienden als versterking). Op zondag 2,5 uur na het einde van de festiviteiten rond 18.30 uur was het hele circuit opgeruimd. De uitrusting van de organisatie was opgeladen en de parkeerplaats geharkt om al het afval op te halen (bijna niets).
Kortom het was een ​​hele leuke dag in Néblon.

BERICHT VAN 19/03/22: NEBLON IS BEVESTIGD VOOR DEZE ZONDAG 20 MAART
Deze vrijdag hebben we het circuit onder een prachtige zon getraceerd zonder het minste probleem. De rijomstandigheden zullen ideaal zijn. Het enige minpunt, bekend in Néblon, is de licht glooiende parkeerplaats die met de ochtendvorst een probleem kan vormen. Aangezien wij niet het type zijn om op het laatste moment een oplossing te vinden, hebben wij 2 trekkers ter beschikking gesteld voor het geval hun tussenkomst nodig mocht blijken. Als dit het geval is, vragen wij u om efficiëntie en tijd te winnen, zodra u op het terrein aankomt, uw sleepoog voor te bereiden en af te stellen. Bedankt voor het doorgeven van het bericht. Toegang onmogelijk voor mobilhomes en groot-volume bestelwagen.

Om alles te weten over deze organisatie, raadpleeg de pagina "Volgende organisatie"


BERICHT 14/03/22: HET ZIET ER GOED UIT VOOR NEBLON AANSTAANDE ZONDAG 20 MAART
De verschillende weersites die we raadplegen wijzen allemaal in de zelfde richting ( KMI - WDG - TM ). Na een wisselend begin van de week wordt het komend weekend droog en zonnig. Dus besloten we onze geluk te beproeven aanstaande zondag. Ons trouwe team staat klaar en kijkt ernaar uit u te verwelkomen in Neblon.

Om alles te weten te komen over deze organisatie, raadpleeg de pagina "Volgende organisatie"


BERICHT 05/03/22: EERSTE ORGANISATIE 2022 OP 20 MAART IN NEBLON LE PIERREUX
Dag iedereen, Club Victory komt eindelijk uit zijn winterslaap!
We hebben de toestemming gekregen van Madame Cassart, burgemeester van Ouffet, om onze bijeenkomst in Néblon op 20 maart te organiseren. We kregen ook de mogelijkheid deze uit te stellen tot 27 maart als het weer ons ongunstig is en zelfs tot 3 april als we pech hebben.
Indien je mee wilt doen in Neblon, raden we je aan om deze 3 data in je agenda te blokkeren.
Om alles te weten te komen over deze organisatie, raadpleeg de pagina "Volgende organisatie"
HAVERSIN 21 - 15H30


HAVERSIN 21 - 17H30


HAVERSIN 21 - 20H00


   BOLLAND 21 - 16H30


BOLLAND 21 - 20H00
SEPTON  21 - 19H30

1


THE TEAM

2