VOLGENDE ORGANISATIE TE SEPTON DE 5 AUGUSTUS  (Infos)MEDEDELING VAN 06/04/18: NEBLON : NEBLON IS BEVESTIGD OP 8 APRIL
De weersverwachtingen zijn goed voor deze zondag, we hebben dan ook het genoegen om de meeting van 8 april te Néblon te bevestigen.
Deze eerste meeting van het jaar is ook het geschikte moment om u eraan te herinneren dat we de controle voor de 30 pk regel te verstrengen ten gevolge van enkele buitensporigheden die we vorig jaar geconstateerd hebben. Indien u de minste twijfel heeft of uw motor conform deze regel is, raden wij u aan om u spontaan te melden bij de technische controle samen met uw inschrijvingsformulier. We willen u ook informeren dat vanaf dit jaar, in alle gevallen, u zich enkel mag melden bij de technische controle met uw inschrijvingsformulier van de dag zelf. Dit betekent dus dat u zich eerst dient in te schrijven bij het secretariaat en u zich dan pas te begeven naar de technische controle, ongeacht de reden.
Op volgende link kan u een tabel terugvinden waar alle regels betreffende de 30 pk regel in vermeld staan. Dit zal u in staat stellen om voor uzelf uit te maken of deze 30 pk regel voor u van toepassing is. Een aantal motoren dienen niet gelimiteerd te worden, ongeacht de categorie van de piloot. Deze kan u hier terugvinden.

Gelieve ook volgende praktische zaken in acht te nemen voor deze zondag:
DE TOEGANGSWEG NAAR DE PARKING ZAL OP ZONDAG VANAF 08u00 OPEN ZIJN
Het is dus niet mogelijk om de parking te bereiken op zaterdag. Het circuit en de parking bevinden zich op privé terrein. De toegangsweg is gesloten met een barrière. Deze zal dus pas op zondag vanaf 08u00 open gaan.
Met andere woorden, het is dus niet mogelijk om op zaterdag reeds de parking te bereiken en daar de nacht door te brengen. Gelieve deze informatie door te geven.
Aangezien de parking niet zeer groot is, willen wij u vragen om uw wagens zo dicht mogelijk bij elkaar te parkeren en het opstellen van tenten te vermijden.
PARKING
De toegangsweg naar de parking is onmogelijk te bereiken met mobilhomes en grote volume bestelwagens omdat er op bepaalde plaatsen takken zeer laag hangen. Er is geen mogelijkheid om zich in de nabijheid te parkeren. U dient zich naar de parking te begeven met een gewone wagen, 4x4 of een normale of licht verhoogde bestelwagen. Gelieve deze informatie door te geven.MEDEDELING VAN 23/03/18: NEBLON UITGESTELD NAAR 8 APRIL EN ALS HET NIET LUKT NAAR 15 APRIL

Zoals de meesten van jullie al weten zijn we gedwongen om ons te schikken naar de grillen van het weer.

We hebben donderdagmorgen een bezoek gebracht aan het terrein bij koud maar droog weer. De 4x4 van de club (leeg) bleef bijna vastzitten aan de ingang van de parkeerplaats, terwijl de grond nog bevroren was. Daarbij komt nog de urenlange regen over deze streek.  Regen en bevroren grond is een slechte cocktail...  De parking is helemaal onbegaanbaar en met de aangekondigde dooi zal de situatie alleen maar verslechteren. Het is onmogelijk om deze vrijdag een circuit klaar te leggen. Dit toch proberen leidt tot niets. Er wordt een droge vrijdag en zaterdag aangekondigd, met regen op zondag. Dit kan de situatie niet oplossen. Kortom we zijn gedwongen deze organisatie uit te stellen. Hiervoor hebben we twee datums gereserveerd. De eerste is 8 april en indien de weersomstandigheden het niet toelaten doen we nog een laatste poging op 15 april (Bonsin wordt uitgesteld tot 5 augustus). Indien je er in Neblon bij wil zijn blokkeer je best deze 2 datums in je agenda.
Alle voorinschrijvingen en reservaties worden gereset. Frequent drivers en personen die een geluidsdemper willen reserveren worden verzocht hun aanvraag opnieuw te doen en in het veld opmerkingen aan te duiden of hun aanvraag geld voor beide datums of voor welke datum.

Extra info: Bonsin is uitgesteld naar de 5 augustus


MEDEDELING VAN 07/02/18: ONZE KALENDER VOOR HET SEIZOEN 2018 IS GEPUBLICEERD

Klik hier om onze kalender 2018 te ontdekken