VOLGENDE MEETING TE FOURNEAU DE 6 APRIL - ( Infos )


VERGEET NIET OM ONS ELKE VERANDERING IN UW GEGEVENS DOOR TE GEVEN (moto, adres, email,....) klik hier

MEDEDELING VAN 25/03/2014: DE FOTOS VAN NEBLON ZIJN BESCHIKBAAR


MEDEDELING VAN 22/03/2014: DE MEETING VAN NEBLON IS BEVESTIGD.
Het is begonnen ! Wij bevestigen de organisatie voor deze zondag te Neblon. We zullen waarschijnlijk geen zonnig weer krijgen maar de verschillende weerberichten voor Hamoir kondigen een over het algemeen droge zondag aan. Vrijdag hebben we het circuit afgebakend onder een lichte regen, die niet langer dan 2 uur duurde. De 4x4 van de organisatie, zwaar geladen met paaltjes, kon nog overal rijden zonder problemen. We moeten wel vermelden dat de regen die we nu hebben na 3 weken droogte komt. We zijn dan ook vol vertrouwen dat, indien de weersvooruitzichten juist zijn, we in ideale condities kunnen rijden.
Vergeet vooral niet dat de toegang tot de parking niet mogelijk is voor mobilhomes en verhoogde bestelwagens (info op de pagina ‘Volgende organisatie’). Gelieve dit door te geven.

Om alles te weten over deze organisatie, klik hier en voor overzicht in beeld klik hier.


MEDEDELING VAN 18/03/2014
Betreft Néblon, vergeet vooral niet dat de toegang tot de parking niet mogelijk is voor mobilhomes en verhoogde bestelwagens (info op de pagina ‘Volgende organisatie’). Gelieve dit door te geven.

Zoals jullie al zullen gezien hebben is er een Facebook geopend op naam van de club. Wij nodigen jullie uit om je hier op in te schrijven zodat jullie in “realtime” het nieuws van de club kunnen volgen.


MEDEDELING VAN 27/01/2014      DE KALENDER 2014

 

We hebben het genoegen U onze kalender 2014 met een 10 tal ontmoetingen op het programma voor te stellen.
Een klassieker ontbreekt nog: Rendeux.  De agenda van de club voorziet deze organisatie elk jaar op ongeveer dezelfde datum.
Dit jaar is de datum niet beschikbaar door activiteiten van de manège. Misschien kunnen we hier nog organiseren op het einde van het seizoen, maar dit is voor het ogenblik niet zeker.
Voor de rest zijn er geen belangrijke wijzigingen. Wel gaan we een facebookpagina ClubVictory aanmaken om voor de ingeschreven leden in "real-time" informatie te posten over de evenementen.

Wij rekenen erop dat hier enkel belangrijke mededelingen zoals bevestiging, annulatie of dergelijke worden gepost. 

Onze kalender 2013 wijzigde een aantal keer en het is alsof de informatie op de website onder "Kalender" niet tijdig tot bij onze leden geraakte, aangezien telkens de website moest worden geraadpleegd.

Voorbeeld de annulatie van Haversin 3 weken op voorhand die niet iedereen bereikte.

We geloven dat door deze vernieuwing de informatie beter zal doorstromen zodat iedereen in geval van annulatie tijdig andere zaken kan regelen voor zijn weekend.

 

Wordt vervolgd...

 

Klik hier  voor de kalender van 2014.